Termografering

Termisk kamera hus

Energirenovering hvor det virker


Termografering er den bedste måde at finde din boligs kuldebroer, så man energirenoverer hvor facadeisoleringen har mest effekt.

Det er endvidere muligt at beregne den nødvendige tykkelse facadeisolering, så man ikke overisolerer og danner indvendig fugt.

Derudover baner termografi vejen til en skræddersyet energirenovering, hvor man intensiverer de steder, hvor der er mest behov for reducering af energiudslip.

Ligger din bolig lavt på energiskalaen og er du i tvivl om det er facaden, vinduerne, eller taget der har behov for energirenovering?

Så vil en termografering kortlægge hvor det er nødvendigt at renovere, hvilket kan sparre dig for mange penge i unødvendige energirenoveringer.

Når vi går din bolig igennem med termografi, tager vi et billede fra afstand, der ved hjælp af farver, viser hvor på boligen der er varmeudslip.

Derefter går vi tættere på og undersøger hvor præcis varmen siver ud.

Du kan læse mere om facadeisolering her


Overvejer du en termografisk undersøgelse


Hvorfor bestille en termografering af din bolig?

 1. Få kortlagt hvordan du bedst muligt energirenoverer din bolig

  Et termografisk fotografi røber præcis hvor på din bolig, energien siver ud – hvilket baner vejen for en skræddersyet løsning til netop din bolig.Termisk kamera hus

 2. Giver et objektivt overblik over varmeudslip

  Du får et overblik over hvor på din bolig, der er behov for energi renovering.

 3. Sats dine penge, hvor det virker

  En skræddersyet energirenovering ved hjælp af termografi, sikrer dig mod at investerer, i unødvendige energirenoveringer.

 4. Før og efterbilleder, der dokumenterer en effektiv energirenovering.

  Inden vi går igang, tager vi fotos af din bolig, der vil blive sammenlignet med efterbillederne, som dokumentation på en effektiv energi renovering.


Uforpligtende tilbud


Når vi ved brug af termografi har fundet frem til den bedst mulige energibesparende løsning af din bolig, udregner vi et samlet og fast tilbud.

Har du drømme eller planer om andre typer boligrenoveringer, samler vi gerne alle dine projekter i en samlet entreprise.

Vi har et bredt samarbejde med håndværkere i hele landet, der fælles for dem alle er medlem af Dansk Byggeri og Byggaranti.

Bestil en omfattende termografisk undersøgelse af din bolig for kr. 1.495,- plus kr. 9,- pr. km fra Padborg.